SALE!

Automatische Desinfectie dispenser inclusief zuil

NU 1  WEEK GRATIS UITPROBEREN!

Voorwaarden gratis gebruik:

  1. Bij Accent Totaal desinfectie vertrouwen wij in de kwaliteit van onze producten, zeker als het gaat om het bestrijden van de tweede COVID-19 golf. Wij geloven dat een desinfectie zuil hierbij van essentieel belang kan zijn. Daarom leveren wij onze desinfectie zuil inclusief 1L vulling geheel gratis en vrijblijvend bij uw bedrijf!
  2. Na een week kunt u bepalen of u tevreden bent met onze automatische desinfectie zuil en deze wil aanschaffen voor €219 ex btw.
  3. Wilt u dat niet? Geen probleem. Wij komen de zuil kosteloos weer bij u ophalen.
Wissen
*
- +
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Automatische desinfectie zuilen, standaard of gepersonaliseerd. Voor een unieke prijs

Deze automatische desinfectie zuilen zijn dé oplossing voor een veilige werkomgeving. Of het nu gaat om de ontvangst van nieuwe klanten of een veilige omgang met collega’s, onze automatische desinfectie zuil helpt hierbij.

De touchless afgifte van de desinfecterende lotion  voorkomt kruisbesmetting door aanraking van het apparaat . De automatische dispenser is voorzien van 1000ml aan desinfecterende vloeistof en is gemakkelijk bij te vullen en te onderhouden. Een sleuteltje is nodig om de dispenser te openen. Hiermee kan de dispenser worden  ingesteld op een kleine en grote uitgave van de vloeistof. De dispenser functioneert op batterijen en is hierdoor niet afhankelijk van een elektriciteitspunt.

Wij hebben de RBS HDS Lotion 70% ethanol (5L) jerrycans beschikbaar voor (her)vulling van de automatische desinfectie zuilen. Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Let op: De specifieke gebruiksaanwijzing/handleiding ontvangt u bij levering van het product. Wij verschaffen 1 jaar garantie bij dit product. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Extra informatie

Gewicht 15 kg
Afmetingen 30 × 30 × 130 cm
Optie

Gratis uitproberen (max 1) (spray variant, geschikt voor lotion), Gratis uitproberen (max 1) (druppel variant, geschikt voor gel), Direct kopen (spray variant, geschikt voor lotion), Direct kopen (druppel variant, geschikt voor gel)

Andere suggesties…