Hoe werken wij?

Onze werkwijze onderscheidt ons van andere aanbieders:

1. Gepersonaliseerd

In plaats van mee te profiteren van de woekerprijzen die bij huidige schaarsten naar voren komen, kiezen wij voor de lange termijn en leveren wij u graag onze producten tegen een eerlijke prijs. Daarbij letten wij altijd op de marktprijzen en proberen ons aanbod hieraan aan te passen. Dit doen wij ook door zo scherp mogelijk in te kopen. Zo heeft u de zekerheid dat u nooit teveel betaalt.

2. Efficiënt & transparant

Soms kan het bestellen van de juiste desinfecterende producten nog een hele klus zijn: Er zijn verborgen kosten of woekerprijzen, producten zijn tóch niet meer leverbaar of hebben een lange levertijd en sommige producten voldoen zelfs niet aan de eisen voor een volledige desinfectie. Gelukkig weten wij bij Accent Totaal Desinfectie dat het bestellen van desinfectiespullen een taak is waar u zo weinig mogelijk tijd aan wil besteden. U heeft immers nog genoeg te doen! Daarom beloven wij u het volgende:

  • Accurate levertijden.
  • Enkel kwaliteitsproducten.
  • Gemakkelijke bestelling & efficiënte communicatie.
  • Uw producten gekocht met slechts een paar klikken op de knop.
  • Niet tevreden? Geld terug. Wij geloven in onze producten en onze werkwijze.

    Worden wij uw betrouwbare partner in desinfectiemiddelen?

3. Sociaal verantwoordelijk

Uw order bij Accent Totaal Desinfectie is niet alleen een investering in het welzijn van uw personeel, maar ook een investering in het welzijn van de maatschappij. Dit komt omdat wij nét zoals ons zusterbedrijf Accent Schoonmaak voornemens zijn om doven een kans te geven binnen ons bedrijf. Wij geloven dat doof zijn op sommige gebieden juist een extra kracht is in plaats van een handicap en bieden hen dan ook graag de plaats om te accelereren in de maatschappij. Uw aankoop draagt hier dus direct aan bij! 

Als Accent Totaal Desinfectie werken wij aan het verkrijgen van een SROI-status, wat betekent dat uw social return verplichting bij ons in goede handen is. Wij overleggen dan ook graag met u hoe wij het beste invulling kunnen geven aan uw sociale budget. 

Wist u dat kwalitatieve reguliere schoonmaak kan worden geleverd door onze partner Accent Schoonmaakbedrijf, welke tevens al over een SROI status beschikt en dus heel goed past binnen uw social return budget?


Super handig dus! Reguliere schoonmaak én desinfectie producten vanuit 1 adres.

Niet tevreden? Geld terug. Wij staan voor kwaliteit en vertrouwen. Daarom geloven wij in onze service en producten.

Terug naar boven