Wie zijn wij?

Wij zijn Accent Totaal Desinfectie V.O.F. De sociale totaaloplossing voor uw bedrijfshygiëne. Accent Totaal Desinfectie is ontstaan vanuit de behoefte om een sociale en verantwoordelijke bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Door de toenemende vraag naar desinfecterende producten en diensten zijn wij Accent Totaal Desinfectie gestart, als zusterbedrijf van het gerenommeerde Accent Schoonmaakbedrijf.

Onze missie

Wij geloven in een gezondere, socialere en veiligere wereld waarin hygiëne, solidariteit en een sterke maatschappij centraal staan. Wij bereiken dit door middel van het leveren van complete desinfectie oplossingen voor elk bedrijf of persoon. Om deze wereld niet alleen gezonder en veiliger, maar ook socialer te maken, vertrouwen wij in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”

 

Hygiëne en schoonmaak zit daarom ook in ons DNA, daar wij werken vanuit de kennis en kunde die onze vader heeft opgedaan, toen hij 25 jaar geleden Accent Schoonmaakbedrijf startte. Een logisch vervolg was het opzetten van Accent Totaal Desinfectie, daar wij u gezamenlijk van een totaaloplossing kunnen voorzien voor uw bedrijfshygiëne.

Onze kernwaarden

“Waarde boven prijs” – ”kwaliteit boven kwantiteit” – “Kennis leidt tot succes”

“Doelen behalen we samen” – “Exclusiviteit door professionalisme”

 
Terug naar boven